Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні біатлоністи Харківщини вибороли 8 медалей всеукраїнського турніру

Юні біатлоністи Харківщини вибороли 8 медалей всеукраїнського турніру

Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту Харківської ОДА.

У Харкові на ОСК «Темп» відбулися Всеукраїнські змагання з біатлону серед юнаків та дівчат, присвячені пам'яті Заслуженого працівника фізичної культури та спорту України Геннадія Хохлова.

Участь у змаганнях взяли спортсмени з міста Харкова (команда «S&B club»), Дергачівської ДЮСШ, Краснокутської ДЮСШ, а також гості з Київської області (ДЮСШ «Борщагівець»). Медалі були розіграні серед юнаків та дівчат у двох вікових групах.

За підсумками змагань на рахунку спортсменів Харкова та області - 2 золоті, 3 срібні та 3 бронзові медалі.

Соломія Шульга з Дергачівської ДЮСШ здобула золоту медаль серед дівчат 2010-2011 років народження, а Тетяна Тесля з харківської команди «S&B club» - серед дівчат 2008-2009 років народження. У цій само віковій групі представниці Дергачівської ДЮСШ Влада Маслова та Катерина Скоробогатова посіли, відповідно, друге та третє місце.

Серед юнаків в обох вікових групах золоті медалі здобули біатлоністи з Київської області. Серед юнаків 2008-2009 років народження Кирило Замурей з Краснокутської ДЮСШ посів друге місце, а бронзовим призером став Дмитро Шептуха з «S&B club».

Серед юнаків 2010-2011 років народження друге та третє місце посіли представники другої команди Дергачівської ДЮСШ Олександр Радченко та Матвій Шептуха.

У командному заліку перше місце виборола перша команда Дергачівської ДЮСШ, друге було за спортсменами з Київської області, а третє посіли юні біатлоністи харківської «S&B club».

Теги