Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2021 році за кошти ДФРР в області реалізовуватимуть 7 проєктів

У 2021 році за кошти ДФРР в області реалізовуватимуть 7 проєктів

На проведення будівельних та ремонтних робіт Харківщина отримала з Державного фонду регіонального розвитку понад 228 млн грн.

Зокрема, серед проєктів, які будуть реалізовувати за кошти фонду регіонального розвитку, - дві черги будівництва нового онкологічного центру.

Також з ДФРР виділені кошти на капітальний ремонт нежитлової будівлі Лозівського міського Палацу культури, реконструкцію комплексу будівель Близнюківської центральної районної лікарні, реконструкцію очисних споруд в селищі Малинівка та будівництво фізкультурно-оздоровчих комплексів у Люботині та Чугуєві.

У ході позачергової сесії Харківської обласної ради 4 березня було ухвалене рішення про виділення з обласного бюджету коштів на співфінансування робіт з будівництва онкологічного центру, ремонту Лозівського Палацу культури та реконструкцію Близнюківської ЦРЛ (загалом по об’єктах – понад 20 млн грн). Кошти на співфінансування реконструкції очисних споруд в Малинівці виділені з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища (понад 5 млн грн). Відповідні зміни внесені до обласного бюджету.

Співфінансування робіт з будівництва фізкультурно-оздоровчих комплексів у Люботині та Чугуєві відбуватиметься з місцевих бюджетів.