Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській ОДА обговорили ремонт дороги М03 «Київ-Харків-Довжанський»

У Харківській ОДА обговорили ремонт дороги М03 «Київ-Харків-Довжанський»

Нарада за участю голови Харківської обласної державної адміністрації Айни Тимчук, голови Полтавської ОДА Олега Синєгубова та підрядної організації відбулась 3 березня.

«Сьогодні у нас спільна робоча нарада Харківської і Полтавської областей. Відновлення дороги М03 «Київ-Харків-Довжанський» пріоритетне для Президента України. Як органи обласної влади ми готові сприяти прискоренню будівництва», - зазначила Айна Тимчук.

За словами начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Андрія Алексєєва, ремонт траси М03 «Київ-Харків-Довжанський» фінансується коштом міжнародних фінансових організацій. Наразі роботи виконані на 25%.

 «У 2021 році планується провести роботи на ділянці протяжністю 25 кілометрів», - розповів Андрій Алексєєв.

Роботи виконуватиме турецька підрядна компанія «ONUR». Її представник Супхі Оздоган зазначив, що минулого року компанія успішно проводила ремонтні роботи на території Полтавської області, і висловив сподівання на плідну співпрацю з керівництвом Харківської області для забезпечення максимально ефективного робочого процесу.

«Упевнені, що за вашої підтримки цього року ми успішно виконаємо роботи на ділянці дороги до міста Харкова, завершимо відновлення дороги М03 і забезпечимо неперервний дорожній рух. Ми працюємо на території Полтавської та Харківської областей за одним контрактом, тому участь і координація процесів з боку керівництва обох областей дуже важливі для нас», - зазначив Супхі Оздоган.