Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Програма USAID презентує свої проєкти для агровиробників Харківщини

Програма USAID презентує свої проєкти для агровиробників Харківщини

Онлайн-захід відбудеться 24 лютого з 15:00 до 17:00.

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) представить проєкти допомоги для мікро-, малих і середніх агропідприємств та сільських громад Харківської області.

«Запрошуємо виробників і переробників продукції у секторах овочів, фруктів, ягід, молока, м’яса, домашньої птиці (окрім курятини), аквакультури та солодощів, а також представників територіальних громад і журналістів регіональних видань взяти участь у презентації. У вас буде можливість поставити запитання щодо проєктів, які вас цікавлять, та запропонувати власні ідеї до співпраці», - розповідають організатори заходу.

Презентація відбудеться онлайн, під’єднання - через Zoom. Для того, щоб отримати запрошення з посиланням на зустріч, необхідно зареєструватись

Довідка. Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) – це п’ятирічна програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що впроваджується компанією Кімонікс Інтернешнл. Мета програми: прискорення економічного розвитку сільських громад України, що потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних та прибуткових мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП).

Програма USAID AГРО пропонує низку інструментів для мікро-, малих і середніх агровиробників та сільських громад, з тим, щоб збільшити продуктивність та доступ до ринків для агро-ММСП, удосконалити підтримувальні функції у агросекторі (доступ до фінансування, іригація, агролабораторні і ветеринарні послуги, впровадження систем якості і безпечності продукції та інші), а також удосконалити нормативно-правову базу в аграрному секторі. Програма USAID АГРО допоможе збільшити доходи с\г-ММСП і їхній доступ до фінансування та створити в Україні справедливий і прозорий ринок с\г-земель, що зменшить корупцію в аграрному секторі.

Теги