Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські борці завоювали 3 «золота» на Кубку України

Харківські борці завоювали 3 «золота» на Кубку України

10 лютого в Черкасах завершились змагання з греко-римської боротьби серед чоловіків, присвячені 150-річчю з дня народження славетного українського богатиря Івана Піддубного.

За інформацією Управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації, збірна Харківської області здобула 2 золоті, 3 срібні та 1 бронзову медалі.

Ярослав Фільчаков став переможцем у ваговій категорії до 82кг. Він успішно провів чотири поєдинки, у тому числі фінальний проти Гліба Скорофатова з Київської області.

У ваговій категорії до 87кг у фіналі зустрілися два харківських борці: Семен Новіков та Давид Шадт. Перемога була на боці чинного чемпіона Європи Семена Новікова. Давид Шадт здобув «срібло».

Також срібними призерами стали: Ясаф Зейналов (вагова категорія - до 77кг), який у фіналі поступився Дмитру Васецькому з Дніпропетровської області, та Михайло Вишнивецький (вагова категорія - до 130кг), який програв «золото» киянину Миколі Кучмію.

Бронзовим призером Кубка України став й Антон Олійник (вагова категорія - до 97кг).

У загальнокомандному заліку збірна Харківської області посіла друге місце, поступившись лише двома очками команді Київської області. Трете місце було за борцями з Дніпропетровської області.

Теги