Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Золочеві пройшов традиційний футбольний турнір імені Юрія Вороніна

У Золочеві пройшов традиційний футбольний турнір імені Юрія Вороніна

У змаганнях, які відбулись на базі місцевого фізкультурно-оздоровчого комплексу 10 лютого, взяли участь футбольні команди Золочівської громади.

Від імені голови Харківської ОДА Айни Тимчук учасників турніру привітав т.в.о. начальника Управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації Сергій Христоєв.

Він зазначив, що голова Харківської обласної адміністрації приділяє велику увагу питанням розвитку спортивної інфраструктури регіону.

«Серед пріоритетних завдань, які визначає Айна Тимчук, - зміцнення матеріально-технічної бази спортивних закладів та створення комфортних умов для тренувань наших спортсменів. Також наша мета – розвиток дитячо-юнацького спорту, залучення дітей та молоді до занять фізичною культурою. Голова Харківської ОДА переконана, що, незважаючи на економічно складні часи, які зараз переживає наша країна через пандемію COVID-19, розвитку спорту потрібно приділяти належну увагу», - наголосив Сергій Христоєв.

Він також нагадав, що зміцнення спортивної інфраструктури – це частина державної політики, саме тому об’єкти спортивної сфери входять до програми Президента «Велике будівництво».  

Під час відкриття футбольного турніру також була презентована меморіальна дошка Юрію Вороніну, котру встановили на фасаді Золочівського ФОКу. Крім того, ім'ям футболіста назвали Золочівську ДЮСШ, якою Юрій Воронін керував багато років.

Теги