Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Як під'єднатися до газопостачання від ГК «Нафтогаз України» через Приват24

Як під'єднатися до газопостачання від ГК «Нафтогаз України» через Приват24

Інструкція від Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Харківської ОДА.

«Для клієнтів ПриватБанку процес зміни постачальника газу доволі простий. На сайті Приват24 потрібно обрати розділ «Послуги/Комунальні постачальники». Наступний крок - вибрати адресу помешкання, яке бажаєте перевести на обслуговування нового постачальника газу, - зазначають у департаменті. - Під карткою з адресою розташована вкладка «Газопостачання» з чинним тарифом на блакитне паливо від «Нафтогазу».

Після обрання постачальника «Нафтогаз» потрібно у формі зазначити персональні дані та EIC-код (індивідуальний газовий код помешкання, вказаний у квитанції за розподіл газу). Підписати сформовану заявку можна за допомогою SmartID. 

«Після відправлення заявки з клієнтом зв’яжуться спеціалісти ГК «Нафтогаз України» для підтвердження процесу під'єднання», - розповіли у Департаменті житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Харківської ОДА.

Нагадаємо, за дорученням Президента Кабмін ухвалив рішення щодо граничної ціни на газ на рівні 6,99 грн за кубометр. Також НКРЕКП визначила максимальну ціну на розподіл газу до 1,79 грн за кубометр. Оновлені ціни на газопостачання діятимуть з 1 лютого, тож оновлені платіжки користувачі отримають уже у березні.

Інформація, як змінити постачальника газу на сайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у галузі енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).