Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Після зимових канікул школи області працюватимуть у дистанційному режимі

Після зимових канікул школи області працюватимуть у дистанційному режимі

Про те, як проходитиме навчальний процес під час січневого локдауну, розповіли у Департаменті науки і освіти Харківської ОДА.

Дистанційне навчання у загальноосвітніх навчальних закладах буде запроваджене відповідно до постанови КМУ про посилення протиепідемічних заходів на період з 8 по 24 січня 2021 року.

«З 25 грудня до 10 січня заклади загальної середньої освіти Харкова та області перебуватимуть на зимових канікулах. Після закінчення зимових канікул школи в районах області продовжать освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання», - повідомили в Департаменті науки та освіти Харківської ОДА.

Щодо шкіл міста Харкова відповідне рішення про організацію подальшого навчання буде прийнято Харківською міською радою у січні.

«13 спеціальних шкіл обласного підпорядкування працюватимуть у звичайному режимі, оскільки запровадити дистанційне навчання у них неможливо з огляду на особливості учнів. Санаторні та спеціалізовані школи будуть навчатися дистанційно», - уточнили в Департаменті науки і освіти.

Заклади дошкільної освіти під час січневого локдауну працюватимуть у звичайному режимі.

Що стосується професійно-технічних закладів - під час локдауну вони працюватимуть також дистанційно.

У переважній більшості закладів вищої та фахової передвищої освіти з 19 грудня  проводиться залікова та екзаменаційна сесії - дистанційно.

З 8 по 24 січня у закладах вищої освіти триватимуть екзаменаційна сесія (дистанційно) або канікули згідно з графіком навчальних планів.