Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській ОДА обговорили хід реалізації Програми «Велике будівництво»

У Харківській ОДА обговорили хід реалізації Програми «Велике будівництво»

17 грудня відбулась нарада за участі Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова та голови Харківської обласної державної адміністрації Айни Тимчук.

Під час заходу розглянули питання стану реалізації програми Президента України «Велике будівництво». Зокрема, говорили про динаміку змін у будівництві об’єктів, їхню кількість та питання введення в експлуатацію. Окрему увагу Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов приділив темі завершення робіт з будівництва приймальних відділень опорних лікарень.  

Наразі у Харківській області 15 приймальних відділень залучені до Програми «Велике будівництво». У 14 приймальних відділеннях здійснюється виконання будівельних робіт згідно із затвердженими календарними графіками робіт. По обласному приймальному відділенню завершуються заходи з проведення тендерної процедури. Виконання робіт на об’єктах триває.

Також  під час наради Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов визначив пріоритети Програми «Велике будівництво» на 2021 рік.

«У наступному році нашими пріоритетами залишаються об’єкти соціально-економічної інфраструктури. Також розвиватимемо виробничі зони, технологічні парки. Щонайменше 30% ДФРР ми плануємо інвестувати саме в такі проєкти. У наступному році ми плануємо підтримати туристичний потенціал областей», - розповів Олексій Чернишов.

Також під час наради обговорили питання протидії розповсюдженню COVID-19 на території Харківської області та питання виплат матеріальної допомоги жителям Дворічанського району, які постраждали внаслідок пожеж.

Теги