Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Дергачах завершили будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу

У Дергачах завершили будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу

17 грудня об’єкт будівництва оглянули Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов та голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук.

«Дуже радий констатувати, що об’єкт побудований вчасно і є дуже сучасним. Це прекрасно, що ми маємо такі гарні приклади. Я впевнений, що цей район продовжить брати участь у Президентській програмі і надалі, і в наступні роки ми ще побудуємо не один подібний об’єкт», - сказав Міністр розвитку громад і територій  Олексій Чернишов.

Будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу у місті Дергачі реалізується у межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Загальна кошторисна вартість скоригованого проєкту склала майже 29 млн грн - переважно кошти Державного фонду регіонального розвитку.

Під час огляду будівлі голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук акцентувала увагу на сучасності ФОКу, який обладнано відповідно до вимог інклюзії. Наразі проводиться робота з введення споруди в експлуатацію.

Займатися спортом у новозбудованому фізкультурно-оздоровчому комплексі зможуть всі охочі. Одночасно тут можуть розміститися близько 80 осіб, а протягом дня його зможуть відвідувати 400 осіб. На першому поверсі будівлі розміщується багатофункціональна зала для ігрових видів спорту: мініфутболу, баскетболу та волейболу, також тренажерна зала і фітнес-центр. Будівля оснащена роздягальнями з душовими кабінами, кабінетом надання медичної допомоги, тренерською кімнатою.