Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Працівники сільського господарства Харківщини отримали нагороди до професійного свята

Працівники сільського господарства Харківщини отримали нагороди до професійного свята

Урочистий прийом відбувся в ХОДА 26 листопада.

На початку зустрічі заступник голови ХОДА Тарас Пастух привітав присутніх із Днем працівників сільського господарства України та відзначив, що святкова церемонія неодноразово переносилась через карантинні заходи. Проте, за його словами, керівництво області не могло не привітати аграріїв із їхнім святом.   

«Я хочу подякувати за працю, яку ви здійснюєте кожного дня. Ваша робота не передбачає ні вихідних, ні відпусток, ні нарікань на погоду, тому що пропущений робочий день може покласти край всім старанням та зусиллям, - звернувся до присутніх Тарас Пастух. - Ваша робота - це цех під відкритим небом, і ви приймаєте на себе всі ризики цього бізнесу, який є надзвичайно складним. Дякую, що ви не розчаровуєтеся, не покладаєте рук й приносите надзвичайну користь області та країні».

Заступник голови ХОДА підкреслив високі показники роботи аграріїв Харківщини, яких вони досягли в цьому році, та відзначив кращих фахівців Подякою Прем’єр-міністра України, а також Подякою та Почесною грамотою голови ХОДА.