Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олексій Кучер відвідав найбільше підприємство з випуску кабельно-провідникової продукції в Україні

Олексій Кучер відвідав найбільше підприємство з випуску кабельно-провідникової продукції в Україні

5 жовтня голова ХОДА оглянув промислові потужності ПАТ «Завод «Південкабель» та поспілкувався з керівництвом і трудовим колективом підприємства.

Очільник регіону відзначив, що зараз максимальна увага керівництва країни та області прикута до відродження промисловості.

«Чому акцент робиться на промисловість? У нас 70% доходу регіону створює промисловість, 50% відрахувань у бюджет - від промислових підприємств. Понад 150 тисяч жителів області працюють у промисловості», - розповів Олексій Кучер.

Він подякував колективу, адже в наведених показниках – великий вклад підприємства ПАТ «Завод «Південкабель», який забезпечує своєю продукцією атомні й теплові електростанції, нафтові родовища і вугільні шахти, метрополітени і новобудови, залізниці та міський транспорт.

Олексій Кучер зазначив, що він відвідує промислові підприємства області задля того, щоб зібрати інформацію щодо проблемних питань, які далі вирішуватимуться на рівні центральних органів влади.

«Питання, яке я ставлю на кожній зустрічі: чим влада може допомогти для того, щоб підприємство заробляло більше, для того, щоб заробітна плата підвищувалась і, як наслідок, сплачувались більші податки. Це проста формула, якої нам варто досягнути», - зазначив Олексій Кучер.