Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Обласний штаб перевірив плани підготовки до опалювального сезону 3 районів та 2 міст регіону

Обласний штаб перевірив плани підготовки до опалювального сезону 3 районів та 2 міст регіону

Чергове засідання штабу відбулось 16 червня за участю заступника голови ХОДА Руслана Тихонченка.

Так, під час заходу розглянули стан підготовки до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2020-2021 років господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери Лозівського, Ізюмського та Вовчанського районів та міст Ізюм та Лозова.

За словами заступника голови ХОДА, особливу увагу зосереджено на  питаннях опалення об’єктів системи освіти, медицини та культури. Він зазначив, що голови районів та місцева влада персонально відповідатимуть за підготовку до опалювального сезону.

«Опалювальний сезон 2020-2021 років повинен пройти на достойному рівні. Всі заклади необхідно підготувати до функціонування у зимовий період», - зазначив Руслан Тихонченко.

Члени штабу заслухали представників районів та громад. Здебільшого на місцевому рівні говорили про проведення ремонту та оновлення котелень, топкових, про переведення багатоповерхового житлового фонду на альтернативне опалення.

Також під час заходу обговорили питання стану та ремонту місцевих доріг, підготовки водопровідно-каналізаційного господарства, розрахунків за послуги тепло-, водопостачання та водовідведення.