Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Представлено нового голову Великобурлуцької РДА

Представлено нового голову Великобурлуцької РДА

Відповідно до Розпорядження Президента України від 3 квітня № 230/2020-рп район очолив Василь Сорокін.

8 квітня новопризначеного голову райдержадмінінстрації представив заступник голови ХОДА Руслан Тихонченко.

Він побажав Василю Сорокіну успіхів у вирішенні питань соціально-економічного розвитку району, наголосивши на важливості налагодження ефективної співпраці з районною радою та органами місцевого самоврядування.

Серед головних питань для району сьогодні - завершення процесу децентралізації та проведення другого етапу медичної реформи. Також учасники заходу обговорили перспективи продовження реконструкції системи водопостачання селища Федорівка, забезпечення медичним обладнанням та транспортом Великобурлуцької ЦРЛ, ремонт доріг загальнодержавного і місцевого значення.

Також Руслан Тихонченко зупинився на питаннях, пов’язаних із апровадженням карантинних заходів.

«Прошу всіх відповідально поставитися до виниклої ситуації, забезпечити в районі функціонування роботи всіх служб та організацій в штатному режимі та не допустити виникнення соціальної напруги серед населення», - наголосив заступник голови ХОДА.

Довідка. Василь Сорокін народився 1976 року в місті Суми. У 1997 році закінчив Університет внутрішніх справ у Харкові за спеціальністю «правознавство». З серпня 1993 року по лютий 2000 року служив в органах внутрішніх справ. Також у 2000 році працював юрисконсультом в управлінні АПК Великобурлуцької районної державної адміністрації, начальником юридичного відділу ЗАТ «Приколотнянська олія». З вересня 2000 року по листопад 2010 року очолював юридичний відділ ЗАТ «Приколотнянський олійноекстракційний завод». Понад дев’ять років – з  листопада 2010-го Василь Сорокін працював заступником голови Великобурлуцької районної ради Харківської області.