Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Чугуївську районну державну адміністрацію очолив Сергій Лободенко

Чугуївську районну державну адміністрацію очолив Сергій Лободенко

8 квітня нового голову РДА представив активу району заступник голови ХОДА Руслан Тихонченко.

«Чугуївський район – один з найпотужніших серед аграрних та промислових на Харківщині, й очолювати його – велика відповідальність», – підкреслив Руслан Тихонченко.

Він зазначив, що Сергій Лободенко – досвідчений керівник, який працював як в органах виконавчої влади, так і місцевого самоврядування.

«Переконаний, що новий голова райдержадміністрації виправдає довіру і разом з активом району буде успішно реалізовувати державну політику та реформи, яких вимагає сучасність», – сказав заступник голови ХОДА.

У свою чергу, Сергій Лободенко висловив вдячність за підтримку, довіру та зазначив, що розуміє високу відповідальність на новій посаді.

«Впевнений, що разом ми зробимо Чугуївський район найуспішнішим в області і, завдячуючи підтримці місцевого самоврядування, будемо плідно працюватимемо на благо рідної держави», - сказав голова РДА.

Учасники заходу обговорили головні питання розвитку району. Серед них - завершення будівництва амбулаторії сімейної медицини у с. Кам’яна Яруга, капітальні ремонти спортивних залів Кам’яноярузького НВК та Есхарівської ЗОШ, будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу в селищі Новопокровка, завершення будівництва майданчика зі штучним покриттям у селищі Есхар тощо. Окрему увагу приділили протиепідемічним заходам, пов’язаним із розповсюдженням коронавірусу.