Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Молодіжний оркестр «Слобожанський» презентує інтерактивне оркестрове шоу для дітей

Молодіжний оркестр «Слобожанський» презентує інтерактивне оркестрове шоу для дітей

Ця концертна програма унікальна – адже головними учасниками дійства стануть юні глядачі та їхні батьки.

«На концерті вони будуть не просто споглядати за тим, що відбувається на сцені, а й диригувати оркестром, грати на музичних інструментах, брати участь у різноманітних цікавих конкурсах і вікторинах. У ролі ведучого буде сам диригент – Сергій Лихоманенко! Також на глядачів чекає захоплива музична програма, яку виконуватимуть одночасно 50 музикантів. Ну і, звичайно – подарунки для найактивніших учасників», - розповідають організатори

Класична музика – Моцарт, Бах, Бетховен, Ліст, Вагнер, Гріг, Чайковський та інші, прозвучить у легких та ритмічних сучасних інтерпретаціях. Це має зацікавити дитячу аудиторію та привернути увагу до шедеврів світової класики. Особливо юних слухачів зачарує сет популярних саундтреків з фільмів «Гаррі Потер», «Зоряні війни», «Гладіатор», «Гра престолів», «Мисливці за привидами», «Сутінки», «Бетмен». У виконанні симфонічного оркестру та у супроводі відеоінсталяцій ці вже знайомі мелодії будуть сприйматись по-новому. 

Захід пройде 26 і 27 березня об 11:00 у Будинку Алчевських (вул. Жон Мироносиць, 13 (Палац культури Національної поліції)). Загальна тривалість концерту – до 60 хвилин. 

Квитки - у касі оркестру. Тел.: 706-17-16 (10:00 - 17:30, перерва 13:00 - 14:00).