Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дрифт на пл. Конституції - Олексій Кучер звернувся до керівника Нацполіції та прокурора області

Дрифт на пл. Конституції - Олексій Кучер звернувся до керівника Нацполіції та прокурора області

Голова ХОДА порушив питання безпеки на дорогах області та міста під час сесії обласної ради 27 лютого.

Він звернувся до начальника ГУ Національної поліції в Харківській області Валерія Сокуренка, який виступав на сесії з доповіддю.

«Сьогодні вранці на своїй сторінці в соцмережах я опублікував відео, яке, мабуть, бачив кожен. Щодо учорашніх подій – дрифту на площі Конституції в Харкові. У нас є певні особи, які дозволяють собі ганебним грубим чином порушувати правила дорожнього руху. Це відбувається дуже нахабно, тому що особи почувають себе безкарно. Це відбулось на знаковому місці для харків’ян, негативно знаковому. Це відбулось на перехресті, де забрали життя у 6 осіб – під час ДТП «Зайцева – Дронов». Я принагідно звертаюсь також до в.о. прокурора області. Я прошу вас разом відреагувати на цю подію. Ми не можемо залишити її без уваги. Нам необхідно негайно встановити цю особу та притягнути до відповідальності. Розуміючи, що ця особа усвідомлювала наслідки таких своїх витівок, я просив би вас навіть встановити всі ознаки притягнення до кримінальної відповідальності. Якщо ознаки кримінального правопорушення там є, то моя думка, що така особа заслуговує на те, щоб бути притягнутою до кримінальної відповідальності», - сказав Олексій Кучер.

Також голова ХОДА повідомив, що звертатиметься до депутатів обласної ради для того, щоб на наступній сесії вони підтримали внесення змін до бюджету та відповідної обласної програми, щоб виділити кошти та закупівлю камер спостереження для Нацполіції.