Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 12 лікарнях області відремонтують приймальні відділення

У 12 лікарнях області відремонтують приймальні відділення

Кошти на проведення робіт виділили з обласного бюджету.

Відповідне рішення підтримали депутати Харківської обласної ради під час сесії 27 лютого. Загалом на відновлювальні роботи спрямують 2,4 млн грн – по 200 тис. кожному з 12 закладів. Ремонти проведуть у Балаклійській, Богодухівській, Валківській, Вовчанській, Дергачівській, Красноградській, Мереф'янській та Чугуївській ЦРЛ, центральних лікарнях Ізюма, Куп’янська й Лозової, а також Харківській обласній клінічній лікарні.

«Ці лікарні входять до переліку опорних медичних закладів Харківської області, який затверджений Кабінетом Міністрів України. Окрім ремонтних робіт, для цих закладів профільним міністерством запланована закупівля необхідного переліку медичного обладнання», - повідомив заступник голови ХОДА Михайло Черняк.

Також цього року в області триватиме будівництво амбулаторій загальної практики – сімейної медицини в сільській місцевості. Кошти виділені на будівництво амбулаторій у Барвінківському, Близнюківському, Борівському, Великобурлуцькому, Вовчанському, Дергачівському, Зміївському, Кегичівському, Красноградському, Чугуївському та Шевченківському районах, а також на території Золочівської, Нововодолазької, Оскільської та Старосалтівської ОТГ.