Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дороги області від снігу розчищають 130 одиниць спецтехніки та 170 робітників

Дороги області від снігу розчищають 130 одиниць спецтехніки та 170 робітників

За інформацією Служби автомобільних доріг у Харківській області, проїзд дорогами державного значення в регіоні забезпечено.

«Зараз на державних дорогах області працює 130 одиниць спецтехніки, залучено 170 робітників. Протягом доби на оброблення покриття використано 780 кубометрів піщано-сольової суміші та 98 тонн технічної солі», - повідомили в Службі автомобільних доріг.

Дорожники відзначили, що снігопад в області розпочався з Краснокутського, Богодухівського, Золочівського, Дергачівського та Харківського районів. До 8:00 5 лютого опади розповсюдились всією територією Харківщини. Швидкість вітру в середньому по області - 3-5 м/с, місцями є пориви до 15 м/с.

«Служба автомобільних доріг звертається до учасників дорожнього руху з проханням не завдавати перешкод у роботі снігоприбиральної техніки та бути пильними й уважними в місцях проведення робіт, дотримуватися вимог правил дорожнього руху, дбати про власну безпеку та безпеку інших», - наголосили в САД.

Водіїв великовагового транспорту дорожники попросили обмежити пересування в період негоди та зачекати на майданчиках для відстою великовагового транспорту. За прогнозом, циклон почне відходити з області близько 23:00 5 лютого.

Нагадуємо, що при Службі автомобільних доріг працює цілодобова диспетчерська: (057) 336-77-00.