Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбудеться Ярмарок вакансій для майбутніх лікарів

У Харкові відбудеться Ярмарок вакансій для майбутніх лікарів

Захід пройде 5 лютого у Харківському національному медичному університеті (фоє корпусу Б) о 10:00. Вхід - вільний.

Ярмарок вакансій для медиків відбудеться в Харкові вдруге. Цього року буде презентовано понад 20 медичних закладів з Харківського, Барвінківського, Вовчанського, Дворічанського, Ізюмського, Красноградського, Краснокутського, Сахновщинського, Шевченківського та інших районів та областей, приватні медичні центри і лікарні міста.

На заході студенти, інтерни та випускники медичних вишів міста зможуть поспілкуватися з головними лікарями медцентрів, дізнатися, які умови створені для молодих фахівців у сільській місцевості та визначитися з місцем майбутньої роботи або інтернатури. 

Програма ярмарку:

10:00 – 10:15 - урочисте відкриття;

10:15 – 10:30 - презентації учасників (представники ЦПМСД Харківської області);

10:30 – 15:00 - стендові презентації роботодавців;

11:30 – 12:30 - круглий стіл «Сучасний сімейний лікар – виклики професії і нові можливості (зала 202 наукової бібліотеки);

12:45 – 13:45 - круглий стіл «Трансформація медичного навчання сучасного сімейного лікаря (зала 212 наукової бібліотеки);

14:00 – 15:00 - круглий стіл «Діалог лікаря і пацієнта: юридичні основи (зала 214 наукової бібліотеки);

15:00 – 15:30 - підбиття підсумків.

Довідка. Ярмарок вакансій - частина проєкту «Ефективна первинна медицина в громаді», що реалізується в рамках програми ЄС «Підтримка громадянського суспільства, місцевих влад та прав людини» та фінансується Європейським Союзом. 

Проєкт реалізується Харківською обласною радою в партнерстві з Асоціацією органів місцевого самоврядування  Харківської області, громадською організацією «Агенція змін «Перспектива» та громадською спілкою «Українсько-німецька медична асоціація».

Захід спрямований на встановлення тісніших контактів представників громад з усієї України зі студентами та випускниками медичних вишів. Перший ярмарок відбувся у грудні 2018 року у Харківському національному медичному університеті. У заході взяли участь 800 студентів та 25 медичних закладів Харківської області.