Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олексій Кучер пропонує всім охочим перевірити ремонт мосту на окружній разом

Олексій Кучер пропонує всім охочим перевірити ремонт мосту на окружній разом

Зустріч керівника області та дорожників запланована 22 грудня о 12:00.

«Я – за відкритість. І за контроль за чиновниками. Тільки так можемо отримати результат, - відзначив Олексій Кучер. - 20 днів тому ми з вами зобов’язали чиновників відкрити міст на окружній вчасно. Ми встановили вебкамеру та транслювали роботи онлайн. Головний дорожник області пообіцяв відкрити рух 22 грудня. Ми з вами контролювали його разом. Пропоную разом перевірити, як чиновники виконали взяту на себе обіцянку».

Нагадаємо, проліт шляхопроводу на окружній зруйнувався 25 серпня. На насип впали 5 балок. «Останньою краплею» для споруди, яку капітально не ремонтували понад 40 років, став проїзд перевантаженої фури. Після цього проїзд перекрили, а з 30 серпня розпочали аварійні роботи.

21 листопада голова ХОДА Олексій Кучер змусив дорожників озвучити чіткі строки завершення робіт. Такою датою визначили 22 грудня. За виконання ремонту в строк начальник САД у Харківській області Євген Зражевець погодився відповідати своєю посадою. Також протягом місяця за ходом робіт на мосту жителі області могли слідкувати онлайн – на доручення Олексія Кучера біля споруди встановили вебкамеру.