Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юристи ХОДА провели день відкритих дверей для студентів

Юристи ХОДА провели день відкритих дверей для студентів

В рамках Всеукраїнського тижня права Юридичний департамент адміністрації організував та провів низку заходів для жителів міста та області.

Так, у ХОДА зустрічали студентів Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Фахівці юрдепартаменту поділилися власним досвідом із майбутніми управлінцями.

У цілому з 9 по 13 грудня в області відбулась низка заходів, зокрема, лекції, семінари, бесіди в закладах освіти за темами: «Право на безпечне життя та здоров’я довкілля», «Сімейне право. Сім’я та шлюб», «Права людини», «Права споживачів», «Протидія торгівлі людьми», «Працевлаштування молоді на перше робоче місце», «Забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків».

У Центрі надання адміністративних послуг Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради проведено правороз’яснювальну роботу серед дітей шкільного віку за темою «Правові аспекти надання адміністративних послуг в ЦНАПах».

Проведено спільний захід з працівниками Харківського окружного адміністративного суду для дітей шкільного віку та організовано семінар спільно з Департаментом економіки і міжнародних відносин ХОДА та Харківською обласною громадською організацією «Асоціація приватних роботодавців».