Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«При нас у вас розв’язані руки». Президент – НАБУ

«При нас у вас розв’язані руки». Президент – НАБУ

Володимир Зеленський під час зустрічі з колективом Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) наголосив на повній підтримці антикорупційних органів у боротьбі з корупцією.

«На вас дуже багато тиснули. Ми на вас не впливатимемо, але якщо хтось тисне, ви нам кажіть – тиснутимемо на них. Якщо виникатимуть проблеми – звертайтеся. При нас у вас розв’язані руки», – заявив Володимир Зеленський під час відвідання НАБУ.

Президент підкреслив, що суспільство очікує від антикорупційних органів результатів роботи, зокрема - обвинувальних вироків для тих, хто порушив закон.

«Ми дуже хочемо, щоб усі топ-корупціонери справді відповідали перед законом, отримали заслужені вироки. Тому що нам суспільство вже ніколи не пробачить відсутності покарання», – сказав Глава держави.

Керівник Офісу Президента України Андрій Богдан підкреслив, що антикорупційні органи повинні виправдати запит суспільства на справедливість у короткий термін.

«Уся надія суспільства - на вас, на нас, на молодих, на ті організації, які створюються й перезавантажуються нині. Ця надія буде недовгою, вони дивитимуться на нашу з вами спільну роботу. І це – взаємна відповідальність. Ми в наших подальших діях залежимо від вас, а ви – десь від нашої підтримки», – зазначив Андрій Богдан.

Директор НАБУ Артем Ситник та керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький запевнили у готовності боротися з топ-корупцією в державі.

Після закінчення зустрічі з колективом бюро Глава держави провів нараду з керівництвом НАБУ, САП та Генеральної прокуратури України.