Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вихованці ліцею «Правоохоронець» склали присягу

Вихованці ліцею «Правоохоронець» склали присягу

З цією подією 18 жовтня їх привітав заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев.

Від імені керівниці області Юлії Світличної він побажав вихованцям закладу витримки, мужності та завжди досягати поставленої мети.

«Я вітаю вас з цією важливою у житті подією. Я бажаю вам з гордістю нести звання ліцеїста! Та підготовка, яку ви тут отримаєте, дасть вам можливість надалі стати курсантами кращих закладів вищої освіти сектору оборони та національної безпеки країни. Бажаю вам успішного навчання, відповідально ставитися до своїх обов’язків»,- сказав Анатолій Бабічев.

Присягу склав 91 вихованець Харківського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Правоохоронець», серед них - і 13 дівчат.

Довідка. Харківський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Правоохоронець» був заснований у 2005 році на базі Юридичного ліцею Харківського національного університету внутрішніх справ (заснований у 1996 році). Це загальноосвітній навчальний заклад: спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів, а саме - предметів суспільно-гуманітарної спрямованості та допрофесійної підготовки (проведення поглибленої юридичної та посиленої фізичної підготовки, виховання у юнаків готовності до служби в органах внутрішніх справ і формування в них навичок, необхідних для цієї служби), що забезпечує реалізацію права дітей, які потребують соціальної допомоги, та дітей, які живуть у населених пунктах Харківської області, на отримання профільної загальної середньої освіти.