Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Борці позмагались у Харкові за путівки на чемпіонат світу

Борці позмагались у Харкові за путівки на чемпіонат світу

У спорткомплексі «Політехнік» відбувся відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед спортсменів до 23 років, присвячений пам’яті майстра спорту міжнародного класу Мурада Караєва.

Участь у змаганнях взяли 156 борців з України, Білорусі, Молдови, Румунії, Дагестану та Німеччини. За підсумками турніру спортсмени Харківської області завоювали 1 срібну та 2 бронзові медалі.

Срібним призером у ваговій категорії до 74кг став Мухаммед Алієв, який у фіналі поступився 3:8 Зурабу Капраєву з Румунії.

Бронзову медаль у вазі до 57кг завоював Каміль Керімов. У поєдинку за третє місце він з рахунком 7:5 переміг суперника з Донецької області.

Також бронзовим призером став Демід Караченко. У боротьбі за «бронзу» у ваговій категорії до 86кг він переміг 10:8 суперника з Дагестану.

У кроці від нагороди зупинився у вазі до 61кг харків’янин Павло Візир. У поєдинку за третє місце він поступився супернику з Одеси.

Цей турнір став одним з етапів відбору та підготовки збірної команди України до чемпіонату світу U23, який наприкінці жовтня відбудеться в столиці Угорщини.

Теги