Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розпорядження № 475 від 25.08.2010 "Про підготовку та проведення Великого Слобожанського ярмарку в 2010 році".

Про підготовку та проведення

Великого Слобожанського ярмарку в 2010 році


Відповідно до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2010 рік, затвердженої рішенням Харківської обласної ради від 17 червня 2010 року № 1703 - V, Плану заходів із відзначення Дня Харківської області, затвердженого головою обласної ради та головою облдержадміністрації, з метою забезпечення гідного рівня організації та проведення Великого Слобожанського ярмарку (далі - ярмарок) у 2010 році:

1. Визначити відповідальними за організацію і проведення основних заходів ярмарку та за основні види забезпечення ярмарку:

міжнародного економічного форуму "Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи" 17 вересня 2010 року в місті Харкові - Головне управління зовнішньоекономічних зв'язків та міжнародних відносин Харківської облдержадміністрації;

ярмарку за участю всіх районів області і міст обласного значення 18-19 вересня 2010 року в місті Краснограді Харківської області - Головне управління економіки Харківської облдержадміністрації та Головне управління агропромислового розвитку Харківської облдержадміністрації;

розроблення сценарію та проведення урочистого відкриття ярмарку і культурної програми під час проведення ярмарку - управління культури і туризму Харківської облдержадміністрації;

створення ярмаркового містечка майстрів народної творчості -управління культури і туризму Харківської облдержадміністрації;

проведення урочистого прийому на честь почесних гостей ярмарку та
робочого обіду зарубіжних делегацій - Головне управління
зовнішньоекономічних зв'язків та міжнародних відносин Харківської
облдержадміністрації, ВЕП "Держпром" та Красноградську
райдержадміністрацію;

проведення необхідного обсягу робіт щодо благоустрою та святкового оформлення міста Красноград - Красноградську райдержадміністрацію;

електропостачання торговельних шатрів та наметів - управління паливно-енергетичного комплексу Харківської облдержадміністрації та Красноградську райдержадміністрацію;

забезпечення пунктів харчування ярмарку та відвідувачів ярмарку питною водою - Красноградську райдержадміністрацію;

функціонування необхідної кількості біотуалетів на ярмарку - Красноградську райдержадміністрацію;

організацію медичного пункту та чергувань швидких допомог - Головне управління охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації та Красноградську райдержадміністрацію.

2. Рекомендувати Головному управлінню Міністерства внутрішніх справ України у Харківській області забезпечити під час проведення ярмарку у місті Краснограді регулювання транспортними потоками, відведення місць для автостоянок, охорону правопорядку та ярмаркових експозицій.

3. Головному управлінню зовнішньоекономічних зв'язків та міжнародних відносин Харківської облдержадміністрації провести необхідну організаційну роботу щодо участі у ярмарку в місті Краснограді офіційних та бізнес делегацій, підприємств країн ближнього і дальнього зарубіжжя.

4. Райдержадміністраціям провести необхідну організаційну роботу щодо гідного представлення районів, участі підприємств районів в основних заходах ярмарку у місті Краснограді та здійснення на ярмарку торгівлі продукцією власного виробництва.

Рекомендувати виконавчим органам міських рад міст обласного значення, Харківській спілці споживчих товариств "Облспоживспілка" провести аналогічну роботу.

Інформацію щодо участі в зазначених заходах підприємств районів і міст області надати Головному управлінню економіки Харківської облдержадміністрації до 25 серпня 2010 року.

5. Управлінню у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації забезпечити проведення рекламно-інформаційної кампанії та висвітлення основних заходів ярмарку в засобах масової інформації.

6. Головному управлінню економіки Харківської облдержадміністрації визначити головного розпорядника проведення ярмарку в місті Краснограді у встановленому законодавством порядку.

7. Головному фінансовому управлінню Харківської облдержадміністрації забезпечити своєчасне перерахування Головному управлінню економіки Харківської облдержадміністрації, Головному управлінню зовнішньоекономічних зв'язків та міжнародних відносин Харківської облдержадміністрації та управлінню культури і туризму Харківської облдержадміністрації коштів, передбачених на розроблення регіональних програм, презентаційні та виставкові заходи, спрямовані на забезпечення соціально-економічного розвитку територій.

8. Головному управлінню економіки Харківської облдержадміністрації про виконання розпорядження інформувати обласну державну адміністрацію до 10 жовтня 2010 року.

9. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.