Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект розпорядження "Про встановлення тарифу на інвентаризацію нерухомого майна, на оформлення прав власності на об’єкти нерухомого майна та реєстрацію таких прав –послуги, що надає комунальне підприємство “Богодухівське бюро технічної інвентаризації”"

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.1996 № 1548 “Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)”(зі змінами), керуючись статтями 6, 41 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”:

1. Установити тариф на інвентаризацію нерухомого майна, на оформлення прав власності на об’єкти нерухомого майна та реєстрацію таких прав – послуги, що надає комунальне підприємство “Богодухівське бюро технічної інвентаризації”, у розмірі 21,78 грн. без ПДВ за 1 нормо-годину послуг.


2. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 28.02.2008 № 97 “Про встановлення тарифу на інвентаризацію нерухомого майна, на оформлення прав власності на об’єкти нерухомого майна та реєстрацію таких прав – послуги, що надає комунальне підприємство “Богодухівське бюро технічної інвентаризації”, зареєстроване в Харківському обласному управлінні юстиції 11.03.2008 № 5/973.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Ю.А. Сапронова.

4. Це розпорядження набирає чинності з дня його опублікування в газеті “Слобідський край”.

Голова обласної державної
адміністрації М.М. ДОБКІН