Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Звіт про використання коштів Державного бюджету України по програмі 7901010 "Здійснення виконавчої влади у Харківській області" Харківською обласною державною адміністрацією за 2009 рік

На утримання місцевих державних адміністрацій Харківської області по КПКВК 7901010 "Здійснення виконавчої влади у Харківській області" затверджені видатки на рік з урахуванням змін складали за загальним фондом у сумі 110022,2 тис.грн. та за спеціальним – 6167,2 тис.грн.
Станом на 1 січня 2010 року видатки на оплату праці з нарахуваннями та енергоносії профінансовано на 100 відсотків. Видатки на господарське утримання (послуги зв’язку, відрядження, утримання автотранспорту та інші послуги) недофінансовані Харківській обласній державній адміністрації в сумі 99,6 тис.грн.
Кошти, що надійшли з державного бюджету, використані на потреби структурних підрозділів обласної державної адміністрації. За рахунок цих коштів, здійснено передплату періодичних видань, придбання канцелярських товарів, плату за оренду приміщень, оплату транспортних послуг та утримання транспортних засобів, послуг зв’язку та інших послуг.
По спеціальному фонду державного бюджету затверджені видатки були проведені згідно затверджених кошторисів установ.
Середньомісячна заробітна плата працівників апарату, управлінь, відділів, інших структурних підрозділів облдержадміністрації та райдержадміністрацій у 2009 році складала 1683,3 грн.
Штатна чисельність працівників 51 органа управління, що підпорядковані облдержадміністрації, затверджена у кількості 3558,5 одиниць. Крім того, за рахунок спеціального фонду (власних надходжень) утримується управління капітального будівництва облдержадміністрації із кількістю працюючих 32 одиниці.
На виконання доручень Кабінету Міністрів України та Міністерства фінансів України, в результаті проведених заходів щодо економного витрачання бюджетних коштів кредиторська заборгованість зменшилася з початку року на 59,8 тис.грн.

Скачати