Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Регіональний форум «Економічне відновлення та розвиток Харківської області в умовах війни»

04 квітня 2024 року Громадською організацією «Асоціацією приватних роботодавців» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» проведено Регіональний форум «Економічне відновлення та розвиток Харківської області в умовах війни» (далі − Форум).

Участь у заході взяли: представники бізнес-об’єднань, національних та місцевих органів влади, органів місцевого самоврядування, підприємців, власників малих та середніх підприємств, партнерів з розвитку, експертів та фахівців та інших членів екосистеми ММСП.

Форум організовано з метою:

- залучення уваги до проблем економічного відновлення регіону;

- обговорення проблем та шляхів відновлення економіки та соціальної сфери;

- ініціювання програм відновлення економіки місцевих громад;

- стимулювання залучення інвестицій;

- покращення регіонального бізнес-клімату;

- створення робочих місць та підвищення життєвого рівня населення області;

- налагодження конструктивного діалогу між представниками бізнесу, влади та органів місцевого самоврядування щодо відновлення економіки;

- посилення спільних зусиль з відновлення між ключовими зацікавленими сторонами в прифронтових та звільнених районах, які відображають місцеві пріоритети.

Захід привернув увагу широкого кола зацікавлених сторін до проблем економічного відновлення регіону та став майданчиком для спільного пошуку шляхів для відновлення економіки Харківської області.

Запис Форуму можна подивитись перейшовши за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=gbzMmoxPkeo

Із презентаціями спікерів можна ознайомитись за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1uqxA0qIND_Wk5tfhV0HfBKodMfoLqW9q

Фото заходу розміщені за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1NY2WnGAz-XhtmNg2OFvIaUvTRIdBoC6g