Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині триває опитування щодо підтримки жіночого підприємництва

На Харківщині триває опитування щодо підтримки жіночого підприємництва

Громадська організація «Асоціація приватних роботодавців» проводить дослідження в рамках проєкту «Зміцнення економічних можливостей жінок під час війни та у післявоєнний період в Харківській області».

Цей проєкт впроваджується за підтримки «Центру міжнародного приватного підприємництва» (СІРЕ).

Мета проєкту – зміцнити роль жінок-підприємниць у процесах економічного відновлення на деокупованих територіях, сприяти реалізації економічних можливостей жінок під час війни та у післявоєнний період та інтеграції жінок внутрішньо переміщених осіб.

«Завдання проєкту полягає в проведенні оцінки ключових проблем, що заважають жінкам бути залученими до процесів економічного відновлення у регіоні, а також формувати перелік топ-пріоритетів необхідних змін для вирішення виявлених проблем соціально-економічної інтеграції жінок», - повідомляють в Асоціації приватних роботодавців.

Відповіді учасниць дозволять краще зрозуміти актуальні проблеми та потреби і дадуть основу для підготовки проєктів та програм, спрямованих на підтримку жінок-підприємниць, розвиток бізнесу та продуктивну залученість до процесів розбудови громад.

Відповісти на запитання анкети можна за посиланням.