Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Заява філії ГПУ «Полтавагазвидобування» АТ «Укргазвидобування» про намір отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, розташованого за адресою: Харківська обл., Богодухівський р-н, Валківська міська територіальна громада

Філія ГПУ «Полтавагазвидобування» АТ «Укргазвидобування», один з об’єктів якої - свердловина №40 Коломацького ГКР знаходиться за адресою: Харківська обл., Богодухівський р-н, Валківська міська територіальна громада, повідомляє про наміри отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

Філія ГПУ «Полтавагазвидобування» АТ «Укргазвидобування» проводить роботи з видобутку природного газу, газового конденсату та нафти. Під час експлуатації об’єкта джерелом утворення викидів забруднюючих речовин в атмосферу є горизонтальна факельна установка, на якій виконується спалювання газової і газоконденсатної сумішей при продувках свердловини та шлейфу, при дослідженнях свердловини з метою визначення параметрів її експлуатації та при ремонтних роботах на свердловині.

При спалюванні вуглеводневої сировини на факельній установці в атмосферне повітря будуть потрапляти наступні забруднюючі речовини: речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом  (0,141 т/рік), оксиди азоту (оксид та діоксид азоту) в перерахунку на діоксид азоту (0,212 т/рік), азоту (1) оксид (N2O) (0,0003 т/рік), вуглецю оксид (1,412 т/рік), вуглецю діоксид (169,899 т/рік), метан (0,035 т/рік).    

Зауваження та пропозиції щодо намірів подавати в місячний термін після публікації до Харківської обласної державної адміністрації за адресою: 61002, м. Харків, вул. Сумська, 64, тел. +38(057) 700 04 12.