Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Заява ТОВ «ХАРКІВСЬКЕ НАСІННЯ» про намір отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, розташованого за адресою: Харківська область, Харківський район, с.Котляри, вул.Степова, 28-А та вул.Польова, 1-Д

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ХАРКІВСЬКЕ НАСІННЯ» має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел викидів. Підприємство розташовано за адресою: 62491, Харківська область, Харківський район, с.Котляри, вул.Степова, 28-А та вул.Польова, 1-Д.

Підприємство спеціалізується на виробництві сільськогосподарської продукції.

Джерелами утворення забруднюючих речовин є: машина первинної очистки насіння, бункер зерновідходів, вібропневмостіл, буржуйка, ангари, металообробні верстати, ємність з паливом, паливо-роздаткова колонка, зварювальний апарат, автотехніка, опалювальні котли.

Забруднюючі речовини, які надходять до атмосферного повітря: марганець та його сполуки, заліза оксид, окис вуглецю, гас, діоксид азоту, недиференційований за складом пил (аерозоль), НМЛОС, пил металевий, пил зерновий. Валовий викид (без СО2) становить: 1,667 т/рік.

Результати розрахунку розсіювання показали, що нормативно-допустимі викиди не перевищують 1 ГДК по всім забруднюючим речовинам.

Пропозиції або зауваження просимо надсилати до Харківської обласної військової адміністрації: 61002, м.Харків, вул.Сумська, 64 (obladm@kharkivoda.gov.ua).