Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація щодо міжнародних виставок «Qatar International Agricultural Exhibition» та «Qatar International Environmental Exhibition» (22-26 березня 2022 року, м. Доха, Держава Катар)

За інформацією Міністерства закордонних справ Держави Катар, у період з 22 по 26 березня 2022 року в м. Доха пройде 9-а Міжнародна сільськогосподарська виставка «Qatar International Agricultural Exhibition» (AgriteQ-2022).

Одночасно з «AgriteQ-2022» організаторами заплановано провести 3-у Міжнародну виставку з навколишнього середовища «Qatar International Environmental Exhibition» (EnviroteQ-2022).

До участі y зазначених заходах запрошуються провідні спеціалізовані міжнародні та місцеві компанії, що працюють у сферах сільського господарства, зрошування, тваринництва, рибальства, захисту навколишнього середовища та займаються постачанням різного виду новітніх технологій у цих галузях.

Додаткову інформацію стосовно умов участі, порядку оформлення необхідних документів та координації дій можна отримати від організаторів:

Контактна особа: Пані Гіфа Аль Отейбі

тел.: +97 433 787 813

e-mail: halotaibi@mme.gov.qa