Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До уваги органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, представників бізнесу

Інформуємо про співпрацю Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України (Держенергоефективності) із Private Financing Advisory Netwok (PFAN, www.pfan.net) – глобальною мережею, що забезпечує безкоштовну експертну та інвестиційну підтримку для підприємств/розробників проектів у сфері відновлювальної енергетики та адаптації до змін клімату.

Основні завдання PFAN – допомога у підготовці та доопрацювання проектних документів (бізнес-план), ТЕО, технічний звіт, фінмодель); розробка та оптимізація бізнес-моделі та структури фінансування; аналіз і доопрацювання проектів із подальшим сприянням у залученні інвестицій, індивідуальна допомога експертів та консультантів. Наразі PFAN відбирає заявки.

Для подання заявки потрібно зареєструватися на сайті https://climate-invest.fluxx.io/apply/pfan_registration та заповнити форму англійською мовою.

Детальна інформація про PFAN та рекомендації для заповнення заявок за посиланням: https://uamap.org.ua/globalna-ekspertna-merezha-pfan-pracyuye-v- ukrayinee.

Додаткова контактна інформація:

Світлана Пасічна – головний спеціаліст відділу залучення інвестицій Управління інвестиційної діяльності Держенергоефективності

тел. +38 (044) 590-54-10

e-mail:

uamap@saee.gov.ua

saee.invest@gmail.com