Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація щодо проведення дитячого конкурсу коміксів на тему «Нуль відходів».

Ми вже давно чекали на позитивні новини для дітей і ось вони – ми починаємо конкурс коміксів на найулюбленішу тему «Нуль відходів» та їх значення для людей.

Мета: просто розповісти про складні теми, стимулювати обговорення питань та проблем поводження з твердими побутовими та небезпечними відходами, а також популяризувати ідеї сталого розвитку Національної Стратегії поводження з відходами та сприяти популяризації реформування сфери управління відходами у Харківській області.

Конкурс проводиться серед школярів  Харківської області громадською організацією «Центр громадських та медійних ініціатив» (Kharkiv Zero Waste) в рамках всесвітньої інформаційної компанії «#WECHOOSEREUSE.

Конкурс коміксів проводиться серед школярів Харківської області у двох номінаціях відповідно до віку учасника чи учасниці:

  1. 6-11 років,
  2. 12-18 років.

На Конкурс приймаються матеріали у вигляді коміксу в електронному вигляді: картини, ілюстрації, які стосуються питання теми поводження з відходами за принципами Zero Waste «Нуль відходів» (Refuse, Reduce, Reuse, Repair, Refill, Rot), відмови від упаковки та популяризують принципи сталого розвитку у поводженні з відходами.

На Конкурс може бути подано не більше однієї роботи від однієї особи.

Для участі в Конкурсі необхідно надіслати на електронну адресу zerowaste.awards@gmail.com (з поміткою у темі листа «комікс» із вказівкою ПІБ автора).

Прийом заявок на Конкурс проводиться з 10 лютого 2021 по 31 березня 2021 року включно. Заявка з матеріалом на конкурс має бути отримана не пізніше 31 березня 2021 року (23:59). Отримання заявки підтверджується повідомленням заявнику електронною поштою.

Усі деталі та умови на сторінці Конкурсу на FB «Конкурс коміксів zero waste» та на сайті https://zerowastekharkiv.org.ua/.