Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про щорічну міжнародну ініціативу Plastic free July.

Plastic free July -  щорічна міжнародна ініціатива, яка покликана навчити людей, бізнес та громади жити без пластику. 

Zero Waste Alliance Ukraine цього року також долучається до світового #plasticfreejuly і протягом липня розповідатиме і надихатиме вас відмовитися від зайвого пластику у своєму повсякденні. Пластикове забруднення океанів, морів, річок та неконтрольоване використання вичерпних копалин, стихійні сміттєзвалища та підвищене навантаження на муніципальні системи, мікропластик у воді та їжі, і пластик, що отруює тварин і руйнує екосистеми - нові виклики тисячоліття, які несе за собою пластик!

Отож, у цій події, а також в інших соцмережах Альянсу та його членкинь - Kharkiv Zero Waste: кампанія за ресайклінг, Zero Waste Lviv i ГО О.ЗЕРО - протягом липня Ви отримаєте максимальну кількість інформації про те, як легко відмовитися від споживання одноразового пластику у бізнесі, ОТГ та містах, а також у побуті. Вас очікують челенжді, екопоради та онлайн екоаудит від наших експертів/ок. Також ви дізнаєтеся, чому одноразовий посуд не порятунок від коронавірусу.

Відмовитися від одноразового пластику просто, особливо, коли є альтернативи! Про них вам також розповімо, опираючись на останні дані та дослідження. 

Долучайся до кампанії, запроси друзів і подруг - зроби свій особистий внесок у глобальний рух із боротьби та протидії пластиковому забрудненню. Наше життя зміниться на краще!

Кампанія проводиться за підтримки міжнародної ініціативи Break Free From Plastic.

Більше інформації шукайте на сторінці заходу https://facebook.com/events/s/plastic-free-july-ukraine/571680840197733/?ti=as.