Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Приведення до належного санітарного стану території, прилеглої до об’їзної автомобільної дороги навколо м. Харкова.

Департаментом екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації, Департаментом комунального господарства Харківської міської ради 11 січня за участю Служби автомобільних доріг у Харківській області, ДАІ, Державної екологічної інспекції у Харківській області, Головного управління Держсанепідслужби в Харківській області проведено рейдову перевірку на предмет проведення робіт з підтримання належного санітарно-екологічного стану території об'їзної автомобільної дороги навколо м.Харкова та дотримання суб'єктами господарювання вимог правил благоустрою міста Харкова при транспортуванні твердих побутових відходів.

Під час рейду комісією зафіксовано проведення робіт з ліквідації несанкціонованих звалищ сміття на 505-му км об'їзної автодороги. Вказані роботи проводилися силами і засобами підприємств та установ Московського району м.Харкова.

За результатами обстеження комісією визначено місця, які потребують проведення додаткових робіт. Питання утримання в належному санітарно-екологічному стані території об'їзної автомобільної дороги навколо м.Харкова знаходиться на контролі.