Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повідомлення про намір отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «КОМПЛЕКС З ЕКСПЛУАТАЦІЇ ОБ'ЄКТІВ ВОДОЗНИЖЕННЯ І ЗЛИВОВОЇ КАНАЛІЗАЦІЇ»

повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «КОМПЛЕКС З ЕКСПЛУАТАЦІЇ ОБ'ЄКТІВ ВОДОЗНИЖЕННЯ І ЗЛИВОВОЇ КАНАЛІЗАЦІЇ», КП КВЗК

ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ: 34953769

місцезнаходження суб’єкта господарювання, контактний номер телефону, адресу електронної пошти суб’єкта господарювання: 61033, м. Харків, Київський район, вул. Тахіатаська, 3, (057) 7071091, (057) 7071087, kpkvlk@ukr.net

місцезнаходження об’єкта/промислового майданчика: 61033, м. Харків, Київський район, вул. Герасимівська,45

мету отримання дозволу на викиди: Отримання дозволу на викиди для ділянки існуючого об’єкта (1 майданчик)

відомості про наявність висновку з оцінки впливу на довкілля, в якому визначено допустимість провадження планованої діяльності, яка згідно з вимогами Закону України “Про оцінку впливу на довкілля” підлягає оцінці впливу на довкілля: Згідно Закон України від 23.05.2017 р. № 2059-VIII “Про оцінку впливу на довкілля” майданчик КП КВЗК за адресою 61033, м. Харків, Київський район, вул. Герасимівська,45 не є суб’єктом оцінки впливу на довкілля

загальний опис об’єкта (опис виробництв та технологічного устаткування): Майданчик КП КВЗК знаходиться за адресою: 61033, м. Харків, Київський район, вул. Герасимівська,45.

Основними напрямками діяльності підприємства є каналізація, відведення й очищення стічних вод. Об'єм виробництва – 8988 год/рік

Опис техпроцесу

На ділянці підприємства є наступні виробництва:

Основні:

Відсутні

Допоміжні:

Топочна

Склад піска, щебеня

Сировина поступає на підприємство автотранспортом. Деревина, шини, пластикові та металеві вироби вичищаються з плотин та зливової каналізації та передаються спеціалізованим підприємствам на утилізацію чи обробку. Іл вичищається за допомогою спеціалізованіх машин – ілососів подрядної організації та вивозиться на утилізацію чи захоронення тією ж підрядною організацією. Для опалення приміщень використовується котел котел "мотор січ-32" , 32 кВт, котел власного виготовлення, 20 кВт. (резервний) працюючі на дровах, пелетах (дж. 1,2). Для ремонту дорожного полотна, дамб, плотин використовується пісок та щебінь, які зберігаються на відкритому складі (дж. № 3).

відомості щодо видів та обсягів викидів: Загальний викид забруднюючих речовин в атмосферне повітря складає 0,570 т/рік крім того парнікові гази (двоокис вуглецю) – 5,02 т/рік. Основними забруднюючими речовинами є: азоту діоксид, вуглецю оксид, недиференційований за складом пил (аерозоль), пил неорганiчний, з вмiстом дiоксиду кремнiю в %: - 70-20.

відомості щодо видів та обсягів викидів: Загальний викид забруднюючих речовин в атмосферне повітря складає 0,570 т/рік крім того парнікові гази (двоокис вуглецю) – 5,02 т/рік. Основними забруднюючими речовинами є: азоту діоксид, вуглецю оксид, недиференційований за складом пил (аерозоль), пил неорганiчний, з вмiстом дiоксиду кремнiю в %: - 70-20.

заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва, що виконані або/та які потребують виконання: заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва, що виконані або/та які потребують виконання не планується.

перелік заходів щодо скорочення викидів, що виконані або/та які потребують виконання: заходи щодо скорочення викидів, що виконані або/та які потребують виконання не планується.

дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів: не передбачено.

відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству: пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають законодавству. Максимальні концентрації забруднюючих речовин менше 1,0 ГДК по всіх речовинах.

адреса обласної, Київської, Севастопольської міської держадміністрації, органу виконавчої влади Автономної Республіки Крим з питань охорони навколишнього природного середовища, до якої можуть надсилатися зауваження та пропозиції громадськості щодо дозволу на викиди: Харківська обласна військова адміністрація, м. Харків, вул. Сумська, 64.