Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами Державної установи «Харківська виправна колонія (№43)»

Повне та скорочене найменування суб´єкта господарювання: Державна установа «Харківська виправна колонія (№43)», ДУ «Харківська виправна колонія (№43)» повідомляє про наміри отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

Ідентифікаційний код – 08564558

Юридична та поштова адреса: 61089, м. Харків, Індустріальний р-н, вул. Таджицька,17

Підприємство розміщується за адресою: 61089, м. Харків, Індустріальний р-н, вул. Таджицька,17 Електронна пошта: vk43@kh.kvs.gov.ua , тел. 067-771-70-46

Метою є отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для існуючого об´єкту, що здійснює господарську діяльність, яка пов´язана з викидами забруднюючих речовин в атмосферу, для забезпечення виконання вимог, передбачених нормативами екологічної безпеки у галузі охорони атмосферного повітря.

ДУ «Харківська виправна колонія (№43)» не відноситься до переліку видів діяльності, які потребують оцінки впливу на довкілля.

Вид економічної діяльності - діяльність у сфері юстиції та правосуддя.

На майданчику розташовані котельня, їдальня, банно-пральний комбінат та фарбувальні пости.

Від джерел викиду в атмосферу надходять забруднюючи речовини: азоту діоксид, вуглецю оксид, недиференційований за складом пил, СМС типу "Лотос", натрію гідроокис, акролеїн, бутилацетат, ксилол.

На підприємстві існує 7 джерел викиду. Валовий викид забруднюючих речовин в атмосферу складає 1,820 т/рік.

Об´єкт відноситься до третьої групи. На об´єкті не має виробництв або технологічного устаткування на яких повинні впроваджуватися найкращі доступні технології та методи керування і джерел викидів, з яких в атмосферне повітря надходять забруднюючи речовини від виробництв та технологічного устаткування, на які повинні впроваджуватися заходи щодо досягнення встановлених нормативів граничнодопустимих викидів для найбільш поширених і небезпечних забруднюючих речовин. Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій та заходи щодо скорочення викидів на підприємстві не передбачаються.

Відповідно до матеріалів що обґрунтовують обсяги викидів забруднюючих речовин перевищень встановлених законодавством нормативів на об´єкті не має. Згідно з результатами розрахунків розсіювання забруднюючих речовин в атмосферному повітрі встановлено, що перевищень ГДК забруднюючих речовин на межі нормативного розриву та в зоні впливу підприємства не має. Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають чинному законодавству.

Зауваження та пропозиції просимо надсилати протягом 30 календарних днів з дати публікації повідомлення до Харківської обласної військової адміністрації за адресою: 61002 м. Харків, вул. Сумська, 64, тел. (057)705-21-53, e-mail: obladm@kharkivoda.gov.ua.