Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами ПрАТ НВО «Гiпроруда»

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: Приватне Акціонерне Товариство Науково Виробнече Обьєднання "Гіпроруда", ПрАТ НВО «Гiпроруда»

Ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ: 31061608

Місцезнаходження суб’єкта господарювання, контактний номер телефону, адресу електронної пошти суб’єкта господарювання: 61058, м. Харькiв, Шевченківський район, вул. Ромена Ролана 12, +380 (057)7148812, dmytry-ener@ukr.net

Місцезнаходження об’єкта/промислового майданчика: 61058, м. Харькiв, Шевченківський район, вул. Ромена Ролана 12

Мета отримання дозволу на викиди: Отримання дозволу на викиди для ділянки існуючого об’єкта (1 майданчик)

Відомості про наявність висновку з оцінки впливу на довкілля, в якому визначено допустимість провадження планованої діяльності, яка згідно з вимогами Закону України “Про оцінку впливу на довкілля” підлягає оцінці впливу на довкілля: Згідно Закон України від 23.05.2017 р. № 2059-VIII “Про оцінку впливу на довкілля” майданчик ПрАТ НВО «Гiпроруда» за адресою 61058, м. Харькiв, Шевченківський район, вул. Ромена Ролана 12 не є суб’єктом оцінки впливу на довкілля

Загальний опис об’єкта (опис виробництв та технологічного устаткування): Майданчик ПрАТ НВО «Гiпроруда» розташований за адресою: 61058, м. Харькiв, Шевченківський район, вул. Ромена Ролана 12, в пристосованих для даного типу діяльності будівлях. Підприємство спеціалізується на наданні в оренду й експлуатації власного чи орендованого нерухомого майна. Об'єм виробництва (тепла) – 650 Гкал/рік.

На ділянці підприємства є наступні виробництва:

Основні

Адміністративна будівля

Допоміжні

Топочна

Адміністративна будівля використовується для діяльності працівників ПрАТ НВО «Гiпроруда» та орендарів. Опалення приміщень здійснюється за допомогою Котлів Коростень ARS250, 250 кВт, працюючого на вугіллі та Коростень BRS -500LM Comfort, 500 кВт, працюючого на брикетах, пеллетах з висівок пшениці (дж. №1).

Відомості щодо видів та обсягів викидів: Валовий викид забруднюючих речовин в атмосферне повітря складає 2,72 т/рік, крім того парникові гази 15,4 т/рік. Основними забруднюючими речовинами є: азоту діоксид, сажа, ангідрид сірчистий, вуглецю оксид, недиференційований за складом пил (аерозоль), вуглеводні насичені С12-С19.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва, що виконані або/та які потребують виконання: заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва, що виконані або/та які потребують виконання не планується.

Перелік заходів щодо скорочення викидів, що виконані або/та які потребують виконання: заходи щодо скорочення викидів, що виконані або/та які потребують виконання не планується.

Дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів: не передбачено.

Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству: пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають законодавству. Максимальні концентрації забруднюючих речовин менше 1,0 ГДК по всіх речовинах.

Адреса обласної, Київської, Севастопольської міської держадміністрації, органу виконавчої влади Автономної Республіки Крим з питань охорони навколишнього природного середовища, до якої можуть надсилатися зауваження та пропозиції громадськості щодо дозволу на викиди: Харківська обласна військова адміністрація, м. Харків, вул. Сумська, 64.