Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами ТОВ «МЕХАТРОНІКА»

Адреса майданчика: 61004, м. Харків, Основ'янський район, вул. Катерининська, буд. 46.

ТОВ «МЕХАТРОНІКА» спеціалізується на виробництві деталей з металу. Обсяг виробництва 500000 од/рік. Опалення – Котел Viessmann 75 КВт, що працює на природному газі. Загальний викид забруднюючих речовин в атмосферне повітря складає 0,799 т/рік крім того парнікові гази (азоту (1) оксид, двоокис вуглецю) – 0,241 т/рік. Основними забруднюючими речовинами є: алюмінія оксид, заліза оксид, магнію оксид, марганець і його сполуки, натрію гідрооксид, азоту діоксид, кислота сірчана, кремнiю дiоксид аморфний, вуглецю оксид, метан, недиференційований за складом пил (аерозоль), вольфраму ангідрид, емульсол, пил абразивно-металічний. Максимальні концентрації забруднюючих речовин менше 1,0 ГДК по всіх речовинах.

За інформацією, зі скаргами та пропозиціями щодо викидів в атмосферу від джерел майданчика ТОВ «МЕХАТРОНІКА» (тел. +380577680300) звертатись до Харківської обласної військової адміністрації за адресою: 61002, м. Харків, вул. Сумська, 64.