Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повідомлення про намір отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ КОМЕРЦІЙНО-ВИРОБНИЧОЇ ФІРМИ "РОМА"

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання:  ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ КОМЕРЦІЙНО-ВИРОБНИЧА ФІРМА "РОМА" ТОВ КВФ "РОМА" повідомляє про наміри отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

Ідентифікаційний код – 23325414.

Юридична та поштова адреса: 64107, Харківська обл., м. Первомайський, вул. Шевченка, буд. 24.

Електронна пошта: v.peskova@romakpf.com , тел.+38(05748) 3-20-45

Метою отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для існуючих об’єктів є здійснення господарської діяльності, яка пов'язана з викидами забруднюючих речовин в атмосферне повітря, для забезпечення виконання вимог, передбачених нормативами екологічної безпеки у галузі охорони атмосферного повітря.

ТОВ КВФ "РОМА" не відноситься до переліку видів діяльності які потребують оцінки впливу на довкілля.

ТОВ КВФ "РОМА", а саме майданчик за адресою вул. Шевченка, буд. 24, спеціалізується на виробництві булочних і кондитерських виробів.

На майданчику за адресою: 64107, Харківська обл., м. Первомайський, вул. Шевченка, буд. 24  знаходяться наступні джерела викидів забруднюючих речовин: ГРП(ш), котел "АОГВ-100 Э", котел "АОГВ-50 Э", Приміщення дільниці приготування пряників: тістоміс пряничної лінії Diosna, планетарний міксер REGO P-50, планетарний міксер Tekno Stamap C-LINE 60, дозатор тіста,  лінії разтойки тіста (2 од.), дежа,  плити ПГ-3(2 од.), кремоварка De Daniele C200 2E, машина для отсадки пряників и печива,    транспортер пряничної лінії, машина ддя тиражування (глазурування) пряників, шкаф разтойки тіста лінії KONIG FUTURA, ротаційна хлібопекарська піч MIWE тип RI 2.0608-TL (2 од.), тип RI 2/1 60/100 (3 од.), тип RI 2/1 60/80, свічі,  зонти над пічами:  ротаційна хлібопекарська піч MIWE тип RI 2.0608-TL (2 од.), тип RI 2/1 60/100 (3 од.), тип RI 2/1 60/80,  ШОР №1 шкаф для сушки пряників ,  ШОР №2 шкаф остаточної розтойки тіста , ШОР №3 шкаф остаточної розтойки тіста,  ШОР №4 шкаф остаточної розтойки тіста,    дробарка для сухарів JUNIOR, мийки(3 од.), приміщення: мийка, тістоспуски(2 од.), тістоділитель KONIG FUTURA, борошноприсипка №1 лінія KONIG FUTURA, борошноприсипка №2 лінія KONIG FUTURA, cтіл розкатки тіста лінія KONIG FUTURA, стіл укладки заготовок лінія KONIG FUTURA, приміщення тісто-приготувальної дільниці: тістоміс №1 ВОСХОД Прима-300 , тістоміс №2 ВОСХОД Прима-300, дежеопровидувач №1 ВОСХОД, міксер, дозатор,  робоче місце машиніста тістомісильної машини, борошнопросіювач ФИРМА (ТЕХНИК), приміщення упаковки: лінії запайки поліетилена (упаковочні машини PFM Pearl Servo (2 од.), кремовий дозатор De Daniele 165, машина термоусадочна DibiPack 4255 STX,  машина для нарізки тостового хліба Jeremy,  машина для нарізки булочек  Krumbein,  куттер HR-12 Frosty (подрібнювач начинки), дозатор поршневий Nutella для профітролей, заточний верстат, завальна яма, башмаки норії, конвеєр гвинтовий, борошновіз, приміщення безтарного зберігання борошна, норії ковшеві, серапатори кузовні, каменевідбірник, конвеєра гвинтові, трієри, оббивальні машини, вимольні машини, котел "Колві-ТЕРМОНА КТН-50", котел "АТЕМ КС-Т60", відкрита стоянка автотранспорту.

На джерелах викидів, відбувається викид наступних забруднюючих речовин: азоту діоксиду, сажі, ангідриду сірчистого, вуглецю оксиду, пилу борошна, пилу зернового, метану, ацетальдегіду, вуглеводних насичених С12-С19 (розчинник РПК-26511 та ін.) у перерахунку на сумарний органічний вуглець, спирту етилового,  кислоти оцтової, натрію карбонату, недиференційованого за складом пилу (аерозоль), акролеїну, та парникові гази.

Валовий викид забруднюючих речовин складатиме 5,353 т/рік.

Об'єкт відноситься до другої групи та підлягає взяттю на Державний облік. На території об'єкту не має виробництв або технологічного устаткування, на яких повинні впроваджуватися найкращі доступні технології та методи керування та джерел викидів, з яких в атмосферне повітря надходять забруднюючі речовини від виробництв та технологічного устаткування, на які повинні впроваджуватися заходи щодо досягнення встановлених нормативів граничнодопустимих викидів для найбільш поширених і небезпечних забруднюючих речовин. Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій та заходи щодо скорочення викидів на підприємстві не передбачаються.

Відповідно до матеріалів що обґрунтовують обсяги викидів забруднюючих речовин, на об’єкті не має перевищень встановлених законодавством нормативів, а також згідно з результатами розрахунків розсіювання забруднюючих речовин в атмосферному повітрі, встановлено, що перевищень ГДК на межі житлової забудови та на межі СЗЗ по вмісту забруднюючих речовин не має. Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають чинному законодавству.

Зауваження та пропозиції просимо надсилати протягом 30 календарних днів з дати публікації повідомлення до Харківської обласної військової адміністрації за адресою: 61002, м. Харків, вул. Сумська, 64, тел.(057)7052153, E-mail: obladm@kharkivoda.gov.ua.