Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повідомлення про намір отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря Товариством з обмеженою відповідальністю «АЛЬБИОН»

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: Товариство з обмеженою відповідальністю «АЛЬБИОН», ТОВ «АЛЬБИОН»

Ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ – 36459538.

Місцезнаходження суб’єкта господарювання: 61001, Харківська область, місто Харків, вулиця Фейєрбаха, будинок 4-Б; к.т.: +380577282888, e-mail: albion.ot@gmail.com

Місцезнаходження об’єкта: 61001, м. Харків, проспект Ювілейний, б. 7.

Мета отримання дозволу на викиди – отримання права здійснювати експлуатацію об’єкту, з якого в атмосферне повітря надходять забруднюючі речовини або їх суміші.

Відомості про наявність висновку з оцінки впливу на довкілля: Відповідно до ЗУ “Про оцінку впливу на довкілля” ТОВ «АЛЬБИОН» не підлягає оцінці впливу на довкілля, оскільки не здійснює діяльність, яка підпадає під дію цього закону.

Загальний опис об’єкта (опис виробництв та технологічного устаткування):

Підприємство спеціалізується на здаванні власного нерухомого майна в оренду. В торгівельному павільйоні розташовані магазини, заклади та адміністративно-побутові приміщення. Опалення та гаряче водопостачання здійснюється від власної топкової, об-ладнаної твердопаливним котлом Harwood SFF-100 потужністю 100 кВт, що працює на пелетах (джерело викидів № 1) та двома котлами Колві Термона-100 потужністю по 100 кВт кожний, що працюють на природному газі (джерела викидів №№ 2, 3).

Відомості щодо видів та обсягів викидів

Загальна кількість забруднюючих речовин становить 0,4883 т/рік, у т.ч.: Азоту діоксид - 0,14759, Вуглецю оксид - 0,24285, Недиференційований за складом пил (аерозоль) - 0,09136, Метан - 0,00649.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва та заходи щодо скорочення викидів не передбачені.

Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають законодавству.

Зауваження та пропозиції громадськості щодо дозволу на викиди можуть надсилатися до Харківської обласної військової адміністрації протягом 30 календарних днів з дня публікації повідомлення за адресою: 61002, м. Харків, вул. Сумська, 64; obladm@kharkivoda.gov.ua.