Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря Фізична особа-підприємець М’якшин Віктор Павлович

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО НАМІР ОТРИМАТИ ДОЗВІЛ НА ВИКИДИ Фізична особа-підприємець М’якшин Віктор Павлович, код ІПН 2497117618, юридична адреса: 63055, Харківська область, Богодухівський район, с.Мельникове, вул. 16 Вересня, 11-А, тел. 0664459588, e-mail: Myakshin.eco@gmail.com) має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами. Майданчик розташований по вул. 16 Вересня, 11-А в с. Мельникове Богодухівського району Харківської області.

Метою отримання дозволу на викиди є надання права експлуатувати об’єкт, з якого надходять в атмосферне повітря забруднюючі речовини або їх суміші, за умови дотримання встановлених відповідних нормативів граничнодопустимих викидів та вимог до технологічних процесів у частині обмеження викидів забруднюючих речовин протягом визначеного в дозволі терміну.

Згідно вимог Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» діяльність ФОП М’якшин Віктор Павлович не підлягає оцінці впливу на довкілля.

На майданчику ФОП М’якшин Віктор Павлович для заправки власної сільськогосподарської техніки встановлено металевий резервуар з дизельним пальним об’ємом 10 м3. Видача палива здійснюється паливним пістолетом. Інша діяльність на майданчику не відбувається.

Під час здійснення операцій з наливання, зберігання та видачі палива до атмосферного повітря викидається забруднююча речовина гас – 0,00064 т/рік.

По ступеню впливу на забруднення атмосферного повітря об’єкт відноситься до третьої групи, як об’єкт, який не взятий на державний облік і не має виробництв або технологічного устаткування, на яких повинні впроваджуватися найкращі доступні технології та методи керування.

Обсяги викидів забруднюючих речовин відповідають вимогам санітарного законодавства, заходи щодо скорочення викидів забруднюючих речовин в атмосферу та заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва не передбачені та не розробляються. Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря розроблені згідно інструкції про загальні вимоги до оформлення документів.

З пропозиціями та зауваженнями щодо діяльності підприємства з питань охорони атмосферного повітря звертатися протягом 30 календарних днів з моменту опублікування цього повідомлення до: Харківської обласної військової адміністрації: 61002, м. Харків, вул. Сумська, 64, е-mail: obladm@kharkivoda.gov.ua.