Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

2022 рік

Інформація про видачу висновків з оцінки впливу на довкілля ТОВ «НАДРА ЮЗІВСЬКА» щодо спорудження пошукових свердловин №№ 111, 112, 113, 114, 115 Комишувахської площі на газ і конденсат, підземні споруди. Підключення свердловин до установок підготовки вуглеводневої сировини (реєстраційний № 202112139108 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля).

Інформація про видачу висновків з оцінки впливу на довкілля АТ «Укргазвидобування» щодо спорудження розвідувальних свердловин №№ 3, 4, 5, 6 Моспанівського ГКР на газ і конденсат, підземні споруди. Підключення свердловин до установок підготовки вуглеводневої сировини (реєстраційний № 202112309216 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля).

Інформація про видачу АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» висновку з оцінки впливу на довкілля щодо спорудження експлуатаційних свердловин №№ 660, 661, 681 Шебелинського ГКР на газ і конденсат, підземні споруди. Підключення свердловин до установок підготовки вуглеводневої сировини (реєстраційний № 20211269054 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля).

Інформація про надання висновку з оцінки впливу на довкілля стосовно експлуатації складу пально-мастильних матеріалів ТОВ «АГРОФІРМА НАІРІ» по вул. Механізаторська, 5 в с. Надеждівка Лозівського району Харківської області», (реєстраційний № 202110198768 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля).

Інформація про надання висновку з оцінки впливу на довкілля стосовно допустимості впровадження планованої діяльності ТОВ «ЕНЕРГО-СЕРВІСНА КОМПАНІЯ «ЕСКО-ПІВНІЧ» щодо спорудження пошукових свердловин № 10 та № 11 Клубанівсько-Зубренківського родовища з метою пошуку вуглеводнів в девонських відкладах Клубанівсько-Зубренківського родовища. Облаштування Клубанівсько-Зубренківського родовища. Підключення свердловин № 10 та № 11 Богодухівський район, Харківська область» (реєстраційний № 202111228966 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля).

Інформація про надання висновку з оцінки впливу на довкілля щодо допустимості впровадження планованої діяльності КРАСНОГРАДСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВОДОКАНАЛ» щодо «Видобування підземних вод з бучацького водоносного горизонту та альб-сеноманського водоносного комплексу на водозаборі ККП «ВОДОКАНАЛ» у межах ділянки «Красноградський Водоканал» Красноградського родовища питних підземних вод, що розташована у Красноградському районі Харківської області» (реєстраційний номер справи 202111178948 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля).

Інформація про надання висновку з оцінки впливу на довкілля щодо допустимості впровадження планованої діяльності КРАСНОГРАДСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВОДОКАНАЛ» щодо «Видобування підземних вод з бучацького водоносного горизонту та альб-сеноманського водоносного комплексу на водозаборі ККП «ВОДОКАНАЛ» у межах ділянки «Красноградський Водоканал» Красноградського родовища питних підземних вод, що розташована у Красноградському районі Харківської області» (реєстраційний номер справи 202111178948 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля).

Інформація про надання висновків з оцінки впливу на довкілля щодо допустимості впровадження планованої діяльності ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СИСТЕМОЙЛІНЖЕНЕРІНГ»  щодо влаштування з подальшим облаштуванням пошукової свердловини № 10 Водянівського родовища, з метою пошуку покладів вуглеводнів та газів низькопроникних колекторів на Водянівському родовищі на території Богодухівського району Харківської області, поза межами населених пунктів (реєстраційний номер справи 202112209154 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля

Інформація про надання висновків з оцінки впливу на довкілля щодо допустимості впровадження планованої діяльності ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СИСТЕМОЙЛІНЖЕНЕРІНГ» щодо влаштування з подальшим облаштуванням пошукової свердловини № 10 Водянівського родовища, з метою пошуку покладів вуглеводнів та газів низькопроникних колекторів на Водянівському родовищі на території Богодухівського району Харківської області, поза межами населених пунктів.

Інформація про надання висновків з оцінки впливу на довкілля щодо допустимості впровадження планованої діяльності АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ»

Інформація про надання висновку з оцінки впливу на довкілля щодо допустимості впровадження планованої діяльності АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» щодо «Реконструкція автомобільного заправного комплексу» (реєстраційний номер справи 20211188872 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля).

Інформація про надання висновку з оцінки впливу на довкілля щодо допустимості впровадження планованої діяльності ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ВИДОБУВНА КОМПАНІЯ «УКРНАФТОБУРІННЯ» щодо «Реконструкція та зміни установки попередньої підготовки нафти і газу (УППНГ) Сахалінського НГКР, а саме: реконструкція системи теплоносія; розширення лінії підготовки рідких вуглеводнів УППНГ; оновлення майданчику компресорних агрегатів» (реєстраційний номер справи 202110138750 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля).

Інформація про надання висновків з оцінки впливу на довкілля щодо допустимості впровадження планованої діяльності АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» щодо «Спорудження пошукових свердловин №№ 40, 41, 42 Коломацького ГКР, експлуатаційних свердловин №№ 143, 144, 145, 146 Березівського ГКР на газ і конденсат, підземні споруди. Підключення свердловин до установок підготовки вуглеводневої сировини» (реєстраційний номер справи 20219208577 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля).

Інформація про видачу АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» висновку з оцінки впливу на довкілля від 23.02.2022 № 03.02-20/008 стосовно «Спорудження оціночно-експлуатаційних свердловин №№ 680, 663, 670, 671 Шебелинського ГКР на газ і конденсат, підземні споруди. Підключення свердловин до установок підготовки вуглеводневої сировини».

Інформація про надання висновків з оцінки впливу на довкілля щодо допустимості впровадження планованої діяльності: АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» щодо «Спорудження експлуатаційних свердловин №№ 193, 194, 195, 196 Мелихівського ГКР на газ і конденсат, підземні споруди. Підключення свердловин до установок підготовки вуглеводневої сировини» (реєстраційний номер справи 20219288646 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля); ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРГО-СЕРВІСНА КОМПАНІЯ «ЕСКО-ПІВНІЧ» щодо «Облаштування Карайкозівського НГКР. Реконструкція УЗППНГ Карайкозівського НГКР з встановленням резервуару РВС-700 №4. Богодухівський район, Харківська область, за межами населених пунктів» (реєстраційний номер справи 2021978506 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля).

Інформація про відмову у видачі висновку з оцінки впливу на довкілля ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПЛАТІВСЬКЕ» щодо «Облаштування Платівського ГКР. Будівництво Тимчасової Дослідно-Промислової Установки підготовки газу з підключенням свердловини № 614 Платівська та № 1 Платівська на період промислової розробки родовища. Будівництво вихідного газопроводу DN150 PN55 від ТДПУ «Платівська» до МГ «Шебелинка-Харків» Харківського ЛВУМГ. Чугуївський район Харківської області» (реєстраційний номер справи 20214267747 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля).

Інформація про надання висновку з оцінки впливу на довкілля щодо допустимості впровадження планованої діяльності «ДЕРГАЧІВСЬКЕ ЗАВОДОУПРАВЛІННЯ» «Реконструкція системи паропостачання з установкою парового котла Е-1,0-0,9Г-3, модернізація автоматизованого змішувача асфальтобетону Д-597 ТОВ «Дергачівське заводоуправління» за адресою: 62300, Харківська обл., м. Дергачі, вул. Центральна, 1А» (реєстраційний номер справи 20219208598 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля).

Інформація про надання висновку з оцінки впливу на довкілля щодо допустимості впровадження планованої діяльності АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» «Спорудження експлуатаційної свердловини № 51 Безпалівського ГКР та розвідувальної свердловини № 6 Безпалівського ГКР на газ і конденсат, підземні споруди. Підключення свердловин до установок підготовки вуглеводневої сировини» (реєстраційний номер справи 20219288649 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля).

Інформація про надання висновків з оцінки впливу на довкілля щодо допустимості впровадження планованої діяльності ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ВИДОБУВНА КОМПАНІЯ «УКРНАФТОБУРІННЯ» щодо «Спорудження (влаштування) свердловини № 88 Сахалінського нафтогазоконденсатного родовища (НГКР) для видобування вуглеводнів у Серпухівських відкладах, підземні споруди» (реєстраційний номер справи 20211148837 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля).

Інформація про надання висновку з оцінки впливу на довкілля щодо допустимості впровадження планованої діяльності AT «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» (реєстраційний номер справи 20219288645 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля) стосовно «Спорудження експлуатаційних свердловин №531, 532 Кегичівського ГКР на газ і конденсат, підземні споруди. Підключення свердловин до установок підготовки вуглеводневої сировини».

Інформація про надання висновків з оцінки впливу на довкілля щодо допустимості впровадження планованої діяльності ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПОРТ ФОРМАТ» щодо «Перевантаження та тимчасове зберігання підприємством ТОВ «ПОРТ ФОРМАТ» хімічних вантажів (мінеральних добрив) в тарі, загальним обсягом перевантаження 15 000 т/рік» (реєстраційний номер справи 2021898365 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля).