Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля АГРО-ВИРОБНИЧА ФІРМА «АРКТУР ЛТД» У ФОРМІ ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ

На виконання вимог Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» Департамент захисту довкілля та природокористування обласної військової адміністрації інформує про початок громадського обговорення обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля АГРО-ВИРОБНИЧА ФІРМА «АРКТУР ЛТД» У ФОРМІ ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ щодо розробки першої черги Караванського родовища кварцового піску, видобування кварцового піску в якості сировини, придатної для виробництва скла на ділянці площею 4,05 га в межах Люботинської міської територіальної громади Харківського району Харківської області (реєстраційний номер 202311711281 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля), з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

Уповноважений територіальний орган, що забезпечує доступ до повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля та до якого надаються зауваження і пропозиції громадськості щодо планованої діяльності: Департамент захисту довкілля та природокористування обласної військової адміністрації, за адресою: 61022, м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 4-й під’їзд, 7-й поверх, тел. (057) 725-38-38, електронна адреса: еcodepart@kharkivoda.gov.ua. Контактна особа: Заступник начальника управління – начальник відділу оцінки впливу на довкілля, моніторингу та зв’язків з громадськістю Стребкова А.Ю., тел. (057) 725-38-52.

Для захисту та безпеки інформації у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля діють певні обмеження, які діятимуть під час воєнного стану. Документація з оцінки впливу на довкілля за реєстраційним номером 202311711281 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля надаватиметься Департаментом за запитом представників громадськості після ідентифікації осіб, що її запитують.