Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У проведенні особистого прийому громадян головою Харківської районної державної адміністрації Раїною Ю.І. прийнято участь заступником начальника управління судової роботи та земельних питань Юридичного департаменту Харківської обласної державної адміністрації – начальником відділу з вирішення земельних спорів Скубак Н.В.

На виконання плану заходів з реалізації правоосвітницького проекту «Я маю право!», з метою надання безоплатної правової допомоги населенню, 06.06.2018 заступником начальника управління судової роботи та земельних питань Юридичного департаменту Харківської обласної державної адміністрації – начальником відділу з вирішення судових спорів
Скубак Н.В. в громадській приймальні Харківської районної державної адміністрації прийнято участь у проведенні особистого прийому громадян головою Харківської районної державної адміністрації Раїною Ю.І.

На особистому прийомі громадян головою розглянуто звернення Думбрави Валентини Сергіївни з питань надання допомоги щодо ремонту даху будинку. На порушене питання заявниці надано роз’яснення.

Також, розглянуто звернення Левіна Василя Степановича з питань надання матеріальної допомоги у зв’язку з підтопленням будинку. На порушене питання заявнику надано роз’яснення.