Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Прес - реліз про проведення виставки “Харківське туристичне бієнале”

24 вересня 2010 року в приміщенні Харківського національного академічного театру опери та балету ім. М. В. Лисенка відбулася виставка “Харківське туристичне бієнале”.
В заході взяли участь делегації з 25 районів (Балаклійський, Барвінківський, Богодухівський, Борівський, Валківський, Великобурлуцький, Вовчанський, Дворічанський, Дергачівський, Зачепилівський, Зміївський, Золочівський, Ізюмський, Кегичівський, Красноградський, Краснокутський, Куп’янський, Лозівський, Нововодолазький, Первомайський, Печенізький, Сахновщинський, Харківський, Чугуївський, Шевченківський) та 3 міст обласного значення (м. Ізюм, м. Куп’янськ, м. Чугуїв) Харківської області, Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна, Департамент з питань сім’ї, молоді, спорту та підготовки Євро-2012 Харківської міської ради, представники туристичних фірм та громадських організацій області.
На виставці відвідувачі мали змогу ознайомитися з туристичним продуктом районів та суб’єктів туристичної діяльності Харківщини. Учасники виставки презентували свій туристичний потенціал, на великому мультимедійному екрані демонструвалися відеофільми про туристичні можливості регіону. Всіх учасників заходу було відзначено дипломами за участь у виставці.