Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація відділу адміністрування Державного реєстру виборців

 
На допомогу виборцям:
  • Перевір себе у Реєстрі - Кожен виборець може особисто перевірити інформацію про своє включення (невключення) до Державного реєстру виборців шляхом використання програмного ресурсу «Особистий кабінет виборця»
  • Особа, яка набула права голосу, або особа, яка має право голосу, якщо виявила, що вона не включена до Реєстру, може за власною ініціативою звернутися до органу ведення Реєстру за місцем свого проживання на території України щодо свого включення до Реєстру. Ця особа подає органу ведення Реєстру письмову заяву тапред’являє документ,що посвідчує особу та підтверджує громадянство виборця, – паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України, копія якого додається до заяви (стаття 19 Закону України “Про Державний реєстр виборців”).
  • «Проголосуйте там, де ви є!» - Центральна виборча комісія змінила процедури визначення органом ведення ДРВ виборчої адреси виборця. Відео описує прості кроки зміни виборчої адреси онлайн, щоб проголосувати за місцем свого фактичного проживання на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.