Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оголошення про проведення додаткового конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році.

Оголошення.

ПЕРЕЛІК документів, які подаються для участі у конкурсному відборі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів   державного фонду регіонального розвитку.

ФОРМА інвестиційної програми і проекту регіонального розвитку, що може реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Перелік інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році.

Технічне завдання на інвестиційну програму і проект регіонального розвитку, що може реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку (Енергоефективність державних і комунальних навчальних та медичних закладів).

Технічне завдання на інвестиційну програму і проект регіонального розвитку, що може реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку (Розбудова мережі сервісних центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП).